Energieadviseur
Opdracht voor een zelfstandig ondernemer

Steenwijkerland wil in 2050 energieneutraal zijn. IK BEGIN! is een initiatief van een groep inwoners uit Steenwijkerland die mensen bewust willen maken van de mogelijkheden om energie te besparen en duurzamer te leven. Samen met de gemeente en met het bedrijfsleven zetten we ons in voor een duurzaam Steenwijkerland.

Vanuit de stichting IK BEGIN! huisvesten we diverse projecten op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Voor de ondersteuning van de projecten Dichtbij Huis, de energiecoaches en het op te zetten informatiepunt zoeken we een energieadviseur. Het project Dichtbij Huis helpt huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparende maatregelen voor hun woning. Als energieadviseur geef je advies op maat over deze energiebesparende maatregelen. Verder ben je binnen de stichting een vraagbaak en adviseur voor de verschillende projecten als het gaat om energieadvies.
Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

• HBO werk- en denkniveau, met voorkeur een relevante opleiding en cursus (richting bouw of installatietechniek)
  • Ervaring minimaal 2 jaar, met het adviseren van particulieren op het gebied van energiebesparende maatregelen
  • Je bent op de hoogte van het beleid en de actuele ontwikkelingen op het gebied van energiebesparende maatregelen
  • Je bent flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden:

• Deelname aan een innovatieve organisatie met een vernieuwde manier van samenwerking tussen inwoners, gemeente en bedrijfsleven
  • Een leuk team dat zich inzet voor een energieneutraal Steenwijkerland en een duurzamere samenleving
  • Vergoeding als zelfstandige op basis van gewerkte uren, met een verwachte inzet tussen de 4 en 16 uur per week

Heb je belangstelling, stuur dan je reactie naar info@ik-begin.nu. Heb je vragen, dan kun je ook telefonisch contact opnemen over de functie: 06-36493169 (Haaije Koenders).