Stichting Duurzaam Steenwijkerland zoekt penningmeester en financieel & administratief medewerker

Stichting Duurzaam Steenwijkerland is een bewonersorganisatie die zich samen met de gemeente Steenwijkerland en het bedrijfsleven inzet voor een energieneutraal en duurzamer Steenwijkerland. Vanuit de stichting zijn diverse projecten op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid gehuisvest. Duurzaam Steenwijkerland zoekt bestuursleden, vooral een penningmeester. Om samen te werken aan een duurzaam en mooi Steenwijkerland.

Penningmeester
De penningmeester beheert de financiën van de stichting en zoekt de financiële middelen. Gezocht wordt iemand met algemene betrokkenheid en affiniteit met energietransitie, duurzaamheid en milieu. Ervaring als penningmeester is een pré, maar niet noodzakelijk. Financiële achtergrond is wel gewenst. De rol van penningsmeester vraagt tenminste een inzet van 6 uur per maand.

Klik hier voor meer informatie.

Administratief medewerker
Het bestuur zoekt ook een financieel & administratief medewerker voor de administratie, circa 8 uur per week. Gevraagd worden ervaring met administratie op minimaal MBO werk- en denkniveau en met het invullen van diverse formuleren voor bijvoorbeeld subsidies. Je moet bereid zijn om ontbrekende kennis eigen te maken, door bijvoorbeeld het volgen van een training of cursus.

Geboden wordt deelname aan een innovatieve organisatie met een vernieuwde manier van samenwerking tussen inwoners, gemeente en bedrijfsleven. Met een leuk team dat zich inzet voor een duurzamere samenleving. Mogelijkheid voor scholing en training, en een goede vrijwilligersvergoeding.

Klik hier voor meer informatie.

Heb je belangstelling, stuur dan je reactie naar info@dzst.nl. Heb je vragen, neem dan telefonisch contact op: 06 15462046 (Haaije Koenders).