Financieel & administratief medewerker
Vrijwilligersvacature voor 8 à 16 uur in de week

IK BEGIN! is een bewonersorganisatie die in samenwerking met de gemeente Steenwijkerland en bedrijfsleven zich inzet voor een energieneutraal Steenwijkerland. Vanuit de stichting IK BEGIN! (i.o.) huisvesten we diverse projecten op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

Voor de administratie van de stichting, maar vooral voor het project Dichtbij Huis zoeken we een financieel & administratief medewerker. Het project Dichtbij Huis helpt huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparende maatregelen voor hun woning. In deze rol help je bewoners met een financieel overzicht van de investering en opbrengsten, de aanvragen voor de subsidie of energiebespaarlening, BTW-teruggave en eventuele BKR-toetsing. Voor de gehele stichting ondersteun je bij het verwerken van de (financiële) administratie.

Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:
Ervaring met administratie op minimaal MBO werk- en denkniveau
Ervaring met het invullen van diverse formuleren voor bijvoorbeeld subsidies
Bereid om ontbrekende kennis eigen te maken, door bijvoorbeeld het volgen van een training of cursus
Accurate en zelfstandige werkhouding
Communicatief vaardig en kunnen adviseren

Wat wij bieden: deelname aan een innovatieve organisatie met een vernieuwde manier van samenwerking tussen inwoners, gemeente en bedrijfsleven. Met een leuk team dat zich inzet voor een duurzamere samenleving. Mogelijkheid voor scholing en training. Een goede vrijwilligersvergoeding.

Heb je belangstelling, stuur dan je reactie naar info@ik-begin.nu. Heb je vragen, dan kun je ook telefonisch contact opnemen over de functie: 06-36493169 (Haaije Koenders).