Werkgroepleden duurzaamheid gezocht!
Vrijwilligers vacature

Heb jij affiniteit met een duurzame samenleving en wil jij hieraan een steentje bijdragen? Dan zoeken we jou!

We zijn op zoek naar actieve en betrokken vrijwilligers die zich willen inzetten voor een duurzaam Steenwijkerland. De gemeente ondersteunt diverse werkgroepen waarin bewoners zélf actief aan de slag gaan met dit thema. Zoals de werkgroep IK BEGIN! die met de publiekscampagne inwoners op weg helpt naar een duurzamere samenleving. De werkgroep Dichtbij Huis zet projecten op om huiseigenaren die energiebesparende maatregelingen willen toepassen op hun woning, te adviseren en ontzorgen. Daarnaast zijn we ook bezig met het opzetten van een ‘energiewinkel’, action-lab en een project voor de inzet van energiecoaches, maar er is zeker ook ruimte voor inbreng van eigen ideeën.

We zoeken vrijwilligers die deel willen nemen aan één van de werkgroepen. Deze komen gemiddeld één keer in de twee weken bij elkaar. Je denkt uiteraard mee maar we zoeken met name ‘doeners’. We zoeken invulling voor verschillende rollen en taken, afhankelijk van je eigen wensen gaan we kijken wat je kunt oppakken. Het betreft een vacature waarvoor een vrijwilligersvergoeding beschikbaar is. De gemiddelde inzet ligt tussen de 4 à 8 uur in de week. Werk-/overleglocatie is meestal in Steenwijk.
Belangstelling? Neem dan contact op met Haaije Koenders, projectleider duurzaamheid. Haaije is te bereiken op mailadres: hkoenders@apexmobiliteit.nl of 06 36493169.

Werkgroep leden IK BEGIN!
Vrijwilligers vacature

Met de publiekscampagne IK BEGIN! wil een groep burgers met ondersteuning van de gemeente Steenwijkerland inwoners op weg helpen naar een duurzamere samenleving. Vanuit een werkgroep onderhouden we verschillende communicatiekanalen en organiseren we meerdere ludieke acties om mensen bewust te maken van de noodzaak energieneutraal te worden. We willen graag mensen informeren en bewustwording creëren als het gaat om duurzaamheid en de energietransitie. We kunnen daar zeker nog extra hulp bij gebruiken.

Heb je affiniteit met duurzaamheid en wil jij hierin een steentje bijdragen, dan komen we graag met je in contact. We zoeken mensen die willen meedenken maar vooral ook ‘doeners’. Het betreft een vacature waarvoor een vrijwilligersvergoeding beschikbaar is. De gemiddelde inzet ligt tussen de 4 à 8 uur in de week. Werk-/overleglocatie is meestal in Steenwijk.

Belangstelling? Dan ontvangen we graag een mail van je op info@ik-begin.nu. Voor meer informatie kun je bellen met Haaije Koenders, 06 36493169.